-->

duminică, 6 mai 2012

Circul "Safari" a poposit la Drobeta Turnu - Severin

Circul „Safari”, a poposit pentru câteva zile la Drobeta Turnu - Severin. La intrarea în cort, cu excepţia personalului de serviciu, clovnul Tommy te cheamă să păşeşti înăuntru şi te atenţionează să nu faci cumva vreo poză. Regulile sunt reguli şi trebuie să ne conformăm, chiar dacă sunt în esență descriptive şi nu prescriptive.


Cupola întinsă pe iarbă îşi aşteaptă spectatorii (noroc cu vremea). La intrare un controlor (ingrată meserie) rupe plictisit biletele şi le aruncă într-o plasă. Atmosfera e animată mai tare în spatele arenei, acolo unde se întinde o adevărată armată de "vedete" (în jur de 70 de animale). Acestea au atras imediat privirile celor prezenţi: elefănţeii "Ramy şi Carla", hipopotamul "Lina", poneii, dar şi felinele "Şerkan", "Tina" şi "Kingîn". Responsabil cu hohotele de râs, cu ghiduşiile şi cu întreţinerea atmosferei de bună dispoziţie a fost clovnul Tommy. 

Spectacolul a fost unul modest, nici nu aveam pretenţii, mult inferior celui susţinut la Drobeta Turnu - Severin de Cirque du Soleil (cel mai bun spectacol pe care l-am vazut până acum în oraş)

             LD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?