-->

duminică, 6 noiembrie 2016

Muzica nemuritoare a lui Gil Dobrică

Sunt momente în care te simţi trist, descurajat şi crezi că nu ai soluţii la problemele diverse pe care ţi le ridică viaţa, Am spus viaţa? Ei bine, am greşit. Nu este ea cea care ne crează probleme, ci oamenii, societatea în care trăim. Dar nu aici doream să ajung. Remediul unei zile triste, obositoare, copleşitoare prin natura ei, este mereu muzica. Pentru mine un memento.


Mare admirator al lui Ray Charles şi John Denver, Gil Dobrică a reuşit ca nimeni altul să ne facă să ne simţim bine. Piesa "Hai acasă" ne face mereu, indiferent  de locul unde ne aflăm, să ne reamintim cu drag de unde am plecat, de locurile dragi ale copilăriei sau tinereţii. Chiar dacă nu este originală, piesa este prelucrată după "Country Roads" a lui John Denver, nu ne referim decât la mesaj şi la interpretarea inconfundabilă a lui Gil Dobrică. 
Suferind acut de gută, ciroză şi pneumonie, Gil Dobrică a avut ocazia, chiar cu unsprezece ani înainte de a părăsi, în 2007, această lume strâmbă, să îl întâlnească pe idolul său, Ray Charles. A fost un vis devenit realitate, a fost pur şi simplu "cea mai frumoasă zi din viaţa mea!".
Vă invit la un festin muzical cu Gil Dobrică, selecţia a fost realizată de Studio Master special pentru voi. Audiţie plăcută!



Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?