-->

luni, 25 aprilie 2016

Federaţia Rusă (Росси́йская Федера́ция) mereu surprinzătoare

Recunosc că a trecut ceva timp de la ultima postare, însă, uneori, avem nevoie să ne gândim şi la altceva. Sunt momente în care creativitatea atinge cota de avarie şi trebuie să regândeşti totul.
Chiar şi aşa n-am uitat de blog şi, mai ales, de acele selecţii specifice stilului meu preferat. Este vorba, evident, de disco. Şi pentru că acest stil se ascultă din ce în ce mai puţin, au prioritate doar cei selectaţi pe "criterii de performanţă" în RMA, m-am gândit să postez o nouă selecţie intitulată ZYX Italo Disco New Generation, selecţie care cuprinde numeroase nume necunoscute din muzica rusă. 
În acest moment, în Federaţia Rusă se conservă cel mai bine acest stil muzical, iar piesele realizate acolo sunt deosebite. Am editat sute de astfel de piese, am căutat unicitatea (greu, foarte greu de găsit) şi, uneori, chiar am găsit-o (nu este doar un verb copulativ). Aşa că, fără prea multe vorbe, vă invit să ascultaţi ceea ce v-am pregătit. Săptămâna aceasta doar primul volum din cele trei editate în ultimele şase luni. Vor urma şi celelalte două. Audiţie plăcută! 

Selecţia este doar o mostră şi nu este recomandată pentru descărcare, chiar dacă serviciul BOX permite acest lucru. Calitatea este adaptată blogului şi este inferioară calitativ. 


Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

*StMS spunea...

Tocmai Liviu, ca acest stil muzical trebuie scos la vedere si aratat noii generatii ca sa nu dispara prin negura vremii si in eronata politica a drepturilor de autor. Arta se ofera, nu se vinde ! Nu intamplator si nu rau intentionat am postat tot ce am gasit pe ICE torrent. Incerc sa'ti trimit invitatia. Sper sa nu gresesc adresa de mail.

Liviu Dănilă spunea...

De acord!

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?