-->

miercuri, 2 aprilie 2014

Vânătoarea de potlogari a demarat și în Mehedinți

 Corupția generalizată din Mehedinți, accentuată mai ales după alegerile locale din 2012, este deconspirată, în aceste zile, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (Secția de combatere a infracțiunilor de corupție) care efectuează cercetări în Caraș-Severin la locuința lui Adrian Duicu, potlogarul șef al județului, la Hotelul Palace, la domiciliul Doinei Borugă, o doamnă servilă acestuia, la Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinți și Spitalul Județean din Drobeta Turnu - Severin. De asemenea, procurorii D.N.A. cercetează și Primăria Municipiului Drobeta Turnu-Severin, unde în funcția de viceprimar se află potlogarul nr. 2 al partidului și președinte al PSD Drobeta Turnu - Severin, Marius Screciu.

Imagine preluata de pe adevarul.ro

 Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2012-2013 și în luna ianuarie 2014, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, de către funcționari publici cu funcții de conducere în plan local.
 Sper ca toată mizeria ce tronează în C.J. Mehedinți și Primăria Municipiului Drobeta Turnu - Severin să fie scoasă la suprafață și cei responsabili să plătească.

 Imagine realizata de Romeo Crîşmaru

 PSD Mehedinți rămâne, din păcate, un partid de potlogari, iar cazurile de corupție descoperite în întreaga țară, de care Victor Ponta nu este deloc străin, sunt o jignire la adresa tuturor celor care au votat acest partid. 

Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?