-->

marți, 11 martie 2014

Să ne amintim de Gazebo


  Paul Mazzolini, libanez de origine şi cunoscut sub numele de Gazebo, şi-a lansat cariera muzicală la vârsta de 24 de ani cu celebra piesă "I Like Chopin", un adevărat hit al stilului Italo-Disco. Piesa s-a vândut în peste 8 milioane de exemplare şi a ocupat săptămâni la rând locul 1 în topurile italiene, precum şi în alte 15 state din înteaga lume.
 Mare iubitor al muzicii clasice, în special operele lui Frédéric Chopin, Gazebo a reuşit să-şi creeze propriul stil, un deziderat al oamenilor valoroşi care ştiu că numai aşa pot reuşi. 
 Printre piesele semnate de Gazebo se numără "Lunatic", "Masterpiece", "The Rainbow Tales" şi, evident, "I Like Chopin". Multe din piesele sale le puteţi asculta şi în selecţia pregătită special pentru cititorii blogului. Piesele selectate sunt, pentru mulţi dintre voi, altfel precum le ştiaţi.
 În anul 2013, după o perioada de tăcere, Gazebo a lansat "Christmas Games", o piesă dintr-un alt registru şi pe care o puteţi asculta la finalul selecţiei. Audiţie plăcută!




Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?