-->

vineri, 26 iunie 2015

Bad Boys Blue revine în German Dance Charts!


Am ascultat astăzi, cu aceeaşi emoţie, noul album "30" lansat în această lună. Evident că nu aveam mari aşteptări de la el pentru că ştiam că nu este altceva decât un proiect al casei de discuri Coconut Records, un album care urma să conţină alte versiuni la piesele celebre ale trupei Bad Boys Blue. 
Ei bine, deşi n-aş dori să pară chiar o surpriză, albumul lansat aniversar a reuşit să mă suprindă extrem de plăcut (copera materialului audio a fost, ca de obicei, la înălţime).



Toate piesele, fac excepţie aici "A Train To Nowhere", "Aquarda Tu Amor" şi două track-uri bonus ("Never Never" şi "Out Of The Blue"), au primit un sound proaspăt, păstrându-se aproape în totalitate cheile din albumele precedente. 
Mi-au plăcut nespus versiunile Unreleased Before, în special "Where Are You Now" (The Original 1st Recording Session), "Jungle In My Heart" (Original Instrumental Version), "I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl)" (Electro Mix '98) şi "Jingle"(Promotional Advertisement with Trevor, Andrew & John).


A fost un cadou frumos pentru cei aproape 25 de ani de când ascult şi iubesc această formaţie. Iar acum, cred că nu sunt singurul, aştept cu nerăbdare adevăratul lor album din 2015. Va fi motivul unei noi postări! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

*StMS spunea...

Salut Liviu ! "Where are you now"m'a surprins si pe mine placut, mai ales ca e cantata de Trevor. Nu stiu insa ce au de gand cu noul album, sper ca nu au pierdut piesele... :) Pana una alta ma reprofilez spre Rusia si in orice parte apare un italo disco de calitate. Toate cele bune tie si celor dragi !

Liviu Dănilă spunea...

Mi-a plăcut partea cu "pierdutul" pieselor. Îţi dai seama că nu este deloc simplu să lansezi un album la nivelul acesta. Vorbim de un nume uriaş, Bad Boys Blue.
Ca o paranteză, un detaliu, eu ma chinui de ani buni să înregistrez piesele compuse în ultimii 10 ani, unele chiar deosebite, însă nu reuşesc.
O piesă presupune calitate, iar în spatele ei se află o înteagă echipă (oameni de muzică, voci de legătură, instrumente, etc.) şi care consumă resurse pecuniare. Nu-i uşor la mine, ce să mai vorbim de Bad Boys Blue. Mulţumesc pentru comentarii!

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?