-->

miercuri, 7 mai 2014

Ken Martina şi sound-ul anilor '80

 Ken Martina (Kennard van der Bijl) este un alt nume nou din Italo Disco New Generation şi încă de la lansarea primul său single, "Love is forever", promite să revoluţioneze acest stil muzical. Piesa a fost lansată la data de 1 februarie 2013 şi produsă la Beach Club Records


Imagine preluată de pe Beach Club Records

Compozitia pieselor îi apartine în totalitate (aranjamentul orchestral, text şi producţie) şi este de admirat pentru calitatea deosebită a sound-ului.
Cu un repertoriu înca restrâns, Ken Martina este autorul pieselor "Cinderella" din 1 noiembrie 2012, "Another melody" din 1 decembrie 2012, "Love is forever" din 1 februarie 2013 şi "Goodbye" în data de 1 februarie 2014.
Selecţia pregătită pentru cititorii blogului cuprinde piesele "Love is forever (Radio Mix)", "Goodbye (Extended version)", "Another melody (Exdended version)" şi "Love is forever (Extended version)". Audiţie plăcută!Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

*StMS spunea...

Salutari Liviu din galaxia italo ! :) Tocmai am creat un nou blog dedicat artistilor si admiratorilor de ieri si de azi ai acestui stil muzical inconfundabil... http://cristiloveitalo.blogspot.ro/

Liviu Dănilă spunea...

Felicitări pentru inițiativă!

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?