-->

duminică, 23 septembrie 2012

Trafic pentru blogul tău

Share2win.ro este un sistem de schimb între utilizatorii înscrişi prin care vă puteţi creşte traficul şi popularitatea site-urilor dvs. Este practic o platformă de social Media Exchange.
La înscrierea în site primiţi un Bonus de 500 de monede pe care le puteţi utiliza pentru promovarea site-urilor dvs. Veţi caştiga monede pentru fiecare schimb pe care îl efectuaţi în site. Iată un exemplu: dacă vă place o pagină de Facebook al unui membru şi daţi click pe like puteţi câştiga între 2-5 monede, în funcţie de CPC-ul stabilit de utilizatorul a cărui pagină este cea pe care daţi like.
Vi se permite să folosiţi doar un singur cont în care vă puteţi promova toate siteurile dvs. Dacă vă creaţi mai mult de 1 cont, veţi primi ban pe toate conturile dvs.!
Puteţi să câstigaţi şi bani. Tot ce trebuie să faceţi este să promovaţi site-ul printr-un link sau banner de afiliere. Puteţi găsi acest link şi bannerul precum şi mai multe informaţii despre câştigurile posibile, în secţiunea "Afiliere" din meniul contului dvs.

Susţineţi acest blog printr-un simplu Like pe Facebook

banner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?