-->

marți, 27 septembrie 2016

Citește știri pe e-mail și ești plătit în euro


Publicitatea face parte din viața fiecăruia dintre noi, indiferent dacă ne place sau nu acest lucru. Nu te poți feri de ea, așa cum nici nu poți trăi fără să fii informat. Informația este esențială și, chiar și în aspectele ei indezirabile, rămâne indispensabilă. Poate de aceea ne caută și o căutăm. 
Suntem asaltați de newsletter în fiecare zi, unii dintr-un sentiment de loialitate, iar alții recurg direct la unsubscribe și se întreabă cum de primesc fără voia lor asemenea informații. Lucrurile sunt, până la urmă, destul de complicate. 
Există însă și o veste bună pentru cei care obișnuiesc să se informeze despre servicii și produse, folosindu-se direct de datele ce le găsesc în căsuțele lor electronice de e-mail. Dacă până acum doar citeai ofertele publicitare, fără să primești în schimb nimic, uneori și comandai produsele care îți atrăgeau interesul, acum ești plătit pentru aceeași activitate. Este adevărat că nu te procopsești citind mesajele primite pe e-mail, însă cu siguranță că ești în câștig. Pentru o activitate de doar câteva minute pe zi, poți câștiga, într-o singură săptămână, până la 5 euro. La finalul unei luni, te alegi cu aproximativ 20 de euro, însă suma crește rapid dacă îți construiești propria rețea de prieteni și cunoscuți. Până la urmă, așa cum este corect, orice decizie îți aparține. 
Toți cei interesați pot insera în subsolul postării adresa de e-mail,  cu mențiunea că nu va fi publicată pe blog.

NU UITAŢI 
Vă rog să consultaţi pagina "Termeni şi condiţii", imediat după accesarea site-ului recomandat. Contul îl creaţi abia după ce sunteţi familiarizaţi cu serviciul respectiv, aţi înţeles şi acceptat întocmai datele inserate pe site. Acolo sunt specificate clar condiţiile prin care sunt câştigaţi banii de către utilizatori. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?