-->

marți, 8 decembrie 2015

Chyp-Notic şi stilul nealterat al formaţiei Bad Boys Blue


Apreciez mult contribuţia unor bloggeri, iubitori ai genului disco, în susţinerea unor formaţii de mare succes (vezi această pagină) şi aş vrea să mă opresc asupra unui nume mai puţin cunoscut.
Formaţia la care mă voi referi în rândurile următoare, poate unora nu li se pare deloc necunoscută, este Chyp-Notic. Formată în 1988 în oraşul german Köln, compusă din Jan Erik, Vlad Mint şi Walter Bee, trupa a reuşit să se impună rapid în topurile internaţionale cu piesele  "Nothing Compares 2U", "If I Can’t Have U" şi "I Can't Get Enough".
Au fost şi încă sunt voci care leagă trupa de fenomenul mondial Bad Boys Blue, iar dacă ne uităm cu atenţie identificăm câteva aspecte care nu pot fi trecute cu vederea. Primul aspect îl reprezintă oraşul Cologne (punctul de plecare al proiectului Bad Boys Blue), apoi Casa de discuri Coconut Records GmbH şi, nu în ultimul rând, o parte din piesele care vor aduce celebritate formaţiei Bad Boys Blue ("Still in Love with You" şi "I Do It All for YouBaby" din 1992, ambele apar pe celebrul album Kiss, dar mai ales "Don’t Break the Heart", piesă interpretată magistral pe albumul Back din 1998).



La data de 20 noiembrie 2015, după modelul deja consacrat, Chyp-Notic a lansat "The New Best of Album: Remixed and Remastered", piese pe care le puteţi asculta şi în selecţia pregătită pentru voi. 

...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comentarii:

*StMS spunea...

O surpriza marca Bad Boys Blue:
http://www.icetorrent.org/details.php?id=1065831286

Te pot ajuta cu o invitatie, daca ai nevoie.

Liviu Dănilă spunea...

Mulţumesc mult, Cristi, însă am ratat momentul. Apreciez în schimb gestul tău!

*StMS spunea...

Cand arta este condusa de ban, inspiratia moare. In felul acesta imi explic lipsa pieselor muzicale din ultimii ani a formatiei noastre preferate. Inainte era pasiune, dragoste de frumos si mult suflet. Acum a ramas doar dorinta de castig financiar. Viata nu ar trebui sa fie o afacere, ci daruire, dragoste si prietenie. Numai asa inspiratia prinde aripi si muzica nu are cum sa fie decat frumoasa.

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?