-->

luni, 5 mai 2014

O voce puternică şi sensibilă: Nikita Fomin


 Extrem de puţin cunoscut, evident şi apreciat, Nikita Fomin (Roman Petukhov) este alegerea mea pentru această săptămână. Cu o voce puternică şi curată, expresivă, uneori chiar gravă, Nikita Fomin recunoaşte că l-au inspirit, încă din copilărie, trei mari voci: Elvis Presley, Freddie Mercury şi Tom Jones.
 De la fiecare a învăţat câte ceva; Elvis i-a oferit farmec şi sinceritate; Freddy i-a oferit forţă, iar Tom o tehnică vocală excelentă. Toate acestea sunt puse în evidenţă de o muzică foarte bună, un sound pe care îl credeam dispărut. 
 Nu pot să nu remarc muzica de calitate care se produce azi în Federaţia Rusă, iar artiştii despre care am scris şi voi mai scrie sunt o dovadă în acest sens. Trei state, Germania, Italia şi Federaţia Rusă, au creat şi menţinut acest stil în memoria iubitorilor de muzică din întreaga lume.

 

 Mă bucur că sunt primul cantautor din România care a scris despre Nikita Fomin şi despre muzica sa. Chiar dacă avem stiluri puţin diferite, apreciez creaţiile sale. Stilul Italo Disco New Generation are viitor.
 Pe selecţia pregătită pentru cititorii blogului, puteţi asculta piesele "Stranger" şi "When You Said Goodbye" în mai multe variante.

 Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?