-->

marți, 3 septembrie 2013

Să ne amintim de Patty Ryan




În 1986, un an de referinţă în evoluţia stilului disco, pe scena muzicală internaţională se afirma un nume nou: Patty Ryan. Stilul ei se încadra pe linia de succes a formaţiei Modern Talking, stil preluat şi de C.C.Catch. Totuşi, în ciuda anumitor polemici, consider că Patty Ryan, în comparaţie cu C.C.Catch, a fost un artist complet şi cu o interpretare superioară.
De altfel, vorbim totuşi de "războiul rece", în perioada respectivă au existat două stiluri şi două mari nume: Bad Boys Blue (preferaţii mei) şi Modern Talking. Între cele două formaţii sunt diferenţe de stil şi compoziţie, cu menţiunea, subiectivă recunosc, că proiectul Bad Boys Blue, a fost de la început, unul special. 


Patty Ryan a lucrat tot timpul cu talentatul şi regretatul compozitor german Rolf Köhler, mult peste supraapreciatul Dieter Günter Bohlen, o voce aparte şi creatorul proiectului Systems In Blue (Rolf Köhler, Michael Scholz şi Detlef Wiedeke), cel care a lansat nume precum Fresh Fox, Mark Ashley şi Marco Lessentin.
Printre cele mai cunoscute piese lansate de Patty Ryan se numără "You're My Love, You're My Life", "Stay With Me Tonight", "Love is the Name of the Game", "I Don't Wanna Lose You Tonight" şi "I Gave You All My Love".

"You're my love (you're my love) You're my life (you're my life)
Everyday (everyday) Every night (every night)
Is it right (is it right) What I feel (what I feel)
How I wish you were for real
You're my love (you're my love) you're my life (you're my life)
Everyday (everyday) every night (every night)
In my dreams (in my dreams) I'm with you (I'm with you)
Will you make my dreams come true ?

Atenţie!
Nu trimiteţi cereri pentru descărcarea acestor selecţii, nu doresc încălcarea drepturilor de autor, scopul nu este pecuniar, ci unul nobil. Un remember al acelor vremuri. În fiecare săptămână, duminica în special, voi publica câte o selecţie despre o formaţie/trupă ai acelor ani. Audiţie plăcută şi aştept comentariile dvs.!

Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?