-->

miercuri, 21 august 2013

Să ne reamintim de MAJOR T.





Proiectul dance Major T. a reuşit în vara anului 1994, un an de referinţă în plan muzical, să cucerească toate cluburile din Europa prin piesa "Keep TheFrequency Clear", o piesă care mi-a plăcut mereu doar la refren. Partea cu rap-ul (Mcing) nu reuşeşte să mă impresioneze absolut deloc. Aşa a fost şi cazul piesei "Do You Know" a celor de la Black&White. Promovată de celebra casă de discuri BMG Ariola Media GmbH, piesa a devenit repede un adevărat hit. Puţini ştiu că în spatele proiectului a stat nimeni altul decât Dieter Bohlen, acesta folosind pseudonime precum Dee Bass şi Art of Music.
Cele mai cunoscute piese ale grupului sunt "Keep The Frequency Clear", "I Can Only Give You My Heart" şi  "Tell Me Why".

Atenţie!
Nu trimiteţi cereri pentru descărcarea acestor selecţii, nu doresc încălcarea drepturilor de autor, scopul nu este pecuniar, ci unul nobil. Un remember al acelor vremuri. În fiecare săptămână, duminica în special, voi publica câte o selecţie despre o formaţie/trupă ai acelor ani. Audiţie plăcută şi aştept comentariile dvs.!

Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?