-->

sâmbătă, 10 august 2013

Să ne reamintim de J.K.





J.K. a fost un proiect Eurodance sută la sută italian, avându-i ca producători pe Larry Pignagnoli şi Davide Riva. Primul single a fost interpretat de Giovanna Bersola (Jenny B), în următoarele apărând şi Sandy Chambers, iar imaginea proiectului a fost asigurată de modelul polonez, Marta Simlat. Altfel spus, aşa cum se obişnuia în perioada respectivă, Marta Simlat, era imaginea, iar Giovanna Bersola şi Sandy Chambers, erau vocile. Producătorii Larry Pignagnoli şi Davide Riva au produs şi alte nume, precum Lalene şi Whigfield, folosind aceeaşi "formulă de succes".
Printre cele mai cunoscute piese J.K. se numără "You Make Me Feel Good" în 1992, "You & I" în 1994, "My Radio" în 1995, "Sweet Lady Night" în 1996, "Go On" în 1998, "Deep în the Night" în 1999 şi "You Got Me Dancing" în 2000.

Atenţie!
Nu trimiteţi cereri pentru descărcarea acestor selecţii, nu doresc încălcarea drepturilor de autor, scopul nu este pecuniar, ci unul nobil. Un remember al acelor vremuri. În fiecare săptămână, duminica în special, voi publica câte o selecţie despre o formaţie/trupă ai acelor ani. Audiţie plăcută şi aştept comentariile dvs.!

Urmează ICE MC pe data de 17 august 2013

Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?