-->

duminică, 9 iunie 2013

Să ne reamintim de DARIO G




Dario G a fost unul dintre proiectele de mare succes din perioada anilor '90 şi apreciat inclusiv de critici. Grupul britanic Dario G, denumirea iniţială până în 1998 era Dario (denumirea a fost schimbată datorită faptului că brand-ul Dario era deja înregistrat de către un alt artist), a fost format din trei DJ şi i-a avut ca producători pe Paul Spencer, Scott Rosser şi Stephen Spencer.
Cele mai reprezentative piese ale grupului, într-o ordine aleatorie, sunt: "Dream to Me", "Never Too Late" , "Sunchyme", "Voices", "Say What's on Your Mind" şi "Ring Of Fire". Grupul a mai colaborat si cu Vanessa Quiñones (piesa "Voices" de pe coloana sonora a filmului The Beach din anul 2000), şi cu Pitbull în anul 2010 la piesa "Game On".

Atenţie!
Nu trimiteţi cereri pentru descărcarea acestor selecţii, nu doresc încălcarea drepturilor de autor, scopul nu este pecuniar, ci unul nobil. Un remember al acelor vremuri. În fiecare săptămână, duminica în special, voi publica câte o selecţie despre o formaţie/trupă ai acelor ani. Audiţie plăcută şi aştept comentariile dvs.!

Urmează DA BLITZ pe data de 16 iunie 2013

Puteți să dați like şi pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări ale blogului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?