-->

marți, 22 mai 2012

Omul care nu a spus nimic

"Politicianul" Marius Screciu, veşnic candidat la Primăria Municipiului Drobeta Turnu - Severin, îşi face acum reclamă şi pe Facebook.
Nu-i ajung sutele de afişe şi bannere care împânzesc Severinul şi pe care, între noi fie vorba, nu le prea observă nimeni. Fie că îşi scrie numele pe cer sau pe pământ, indiferent cât de multe "chestii" ar încerca, împreună cu "prietenul" de afiş, omul tot aşa rămâne. Nu văd rostul unui link sponsorizat, dacă nu accepţi şi comentariile negative. Domnului Screciu îi plac doar cele pozitive, pe restul însă, nu ştiu din ce motiv, le şterge. Dar, în fine, am lungit mult prea mult discuţia despre nimic. Cu asemenea candidaţi, fără nicio exagerare, domnul Constantin Gherghe, poate să stea liniştit, încă vreo trei mandate.
Şi în încheiere, ca să terminăm totuşi pe un ton optimist, îmi vin în minte cuvintele unui celebru personaj istoric, de care domnu' Screciu, cu siguranţă că nu a auzit (poate doar semnificaţia termenului "mobilier urban", ap
ărut abia în 1970 şi de care îi vorbea, ca un părinte, Nicolae Tudorescu, colegul de alianţă de la PC). "Mai bine s-o pornească dând înapoi, acum la început, câte ceva din ce or să fure mai tarziu”. Vespasian.

Staţi liniştiţi, nu se schimbă nimic!


                LD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ala nici nu stie pe ce lume traieste daramite asemenea "subtilitaturi". Nota 10 pentru abordare si articol.

P.S. L-ai bagat deja cam mult in seama. Florin P

Anonim spunea...

Screciu (da Duicu nu mai zic) este cel mai slab politician din PSD...numai gura de el

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?