-->

miercuri, 30 mai 2012

Legenda fiinţelor coborâte din cer. Discurile Dropa

Computerul antic şi harta lui Piri Reis sunt doar două dintre numeroasele obiecte antice, a căror realizare nu poate fi explicată. Cunoştinţele tehnice ale vechilor popoare erau mult prea sărace pentru astfel de realizări. De la piramidele Egiptului, până la tuburile de metal din Franţa, datate cu 65 de milioane de ani în urmă, misterul persistă. Cu atât mai mult surprinzătoare sunt discurile Dropa care spun povestea unor fiinţe venite din spaţiu şi rămase prizoniere pe pământ. 



Discurile, cu un diametru de 25 cm, au fost descoperite la graniţa dintre Tibet şi China, într-un complex de caverne săpate de om. În peşteri, au fost găsite mormintele unor fiinţe mici de înălţime, cu oase subţiri, dar cranii disproporţionat de mari. Pe pereţi, sunt desenate planetele sistemului nostru solar şi astre necunoscute. Suprafaţa discurilor este imprimată cu simboluri mărunte, greu de descifrat.


Se pare, totuşi, că ele spun povestea unor extratereştrii care au eşuat pe planeta noastră. Mulţi au fost ucişi de triburile din zonă, alţii şi-au găsit scăparea în peşteri. Strania istorie a discurilor, care au o vechime de peste 10.000 de ani, nu a fost comentată de autorităţile chineze. Dar legenda fiinţelor coborâte din cer a supravieţuit peste veacuri. Dacă povestea ascunde un grăunte de adevăr, discurile Dropa ar putea fi probe concrete că planeta noastră a fost cândva vizitată de fiinţe din alte lumi. 

                         LD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?