-->

sâmbătă, 16 aprilie 2011

România formelor fără fond

Braşovul a devenit săptămâna aceasta, cel mai colorat oraş din România. Surprinzător sau nu, România intră pâna la urmă, într-o normalitate firească. De câte ori nu ne uităm cu dispreţ la Biserica ortodoxă şi cu admiraţie la cea catolică ? Ne plac la nebunie implanturile "culturale" din afară, dar nu putem accepta şi exprimarea homosexualităţii ? 
Trăim într-o ţară, în care, orice este românesc este nasol, este demn de dispreţ şi oricum, mult mai prost decât orice este străin. Uităm că şi noi suntem o parte a problemei. Până la urmă, toţi oamenii sunt potenţial homosexuali, acestea sunt înclinaţii care caracterizează firea noastră şi în consecinţă, ele nu pot fi dezrădăcinate. Efectele reprezintă chiar urmarea unei memorii materne a naşterilor copiilor de sex masculin. Oamenii sunt liberi să-şi aleagă orientarea sexuală, iar factorul decizie are o pondere semnificativă. Dar oare la ce vârstă un om are atâta determinare încât să accepte sau să ia o decizie responsabilă pentru viaţa sa ? Momentul ales este însă unul nepotrivit. De mulţi ani însă, de douăzeci mai precis, ne-am cam obişnuit cu anormalul şi deja a devenit tradiţie.

           LD 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da-i dracu de poponari cu concursul lor de frumusete. Nu ma deranjeaza ca isi aleg frumustetea la noi in Romanika dar sa nu-i vad la culoare. In rest ce sa zic - e bine sa ii acceptam dar ai dreptate ca parca nu luam decat cei rau de la olandezi si francezi.

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine si trebuie sa manifestam intelegee fata de cei de o alta orientare. Chiar daca ne este greu va trebui sa le aceptam prezenta. Este un fenomen mondial si maine poate copiii nostrii vor invata cu copiii adoptati de homosexuali. Ce facem atunci, ii mutam de la o scoala la alta si dintr-o clasa in cealalta ? Credeti ca asa vom rezolva problema ? Ma bucur ca esti asa cum mi-am imaginat. Rodica Seleverdeanu (Intact)

Anonim spunea...

Cunosc familii de homosexuali si dincolo de anormalitate am descoperit so fata nevazuta a lucrurilor. Oameni simpli la fel ca si noi cu probleme si cu aceleasi idealuri. Trebuie sa nu ne mai tavalim si sa aruncam cu pietre si noi sintem primii care gresim. Lumea este pentru fiecare. Mi-a placut articolul si zeama subiectului de pe FB. Anton Trasca

Anonim spunea...

Eu i-as impusca la fel ca Hitler pentru ca infecteaza pamantul cu mizeriile lor. Nu au ce sa caute la noi in tara asemenea animale.

Anonim spunea...

Imi permiti te rog sa copiez acest material pe site-ul meu ? Ti-am trimis link. Mersi

Anonim spunea...

A fi liber inseamna a intelege omul si altfel decat este. Ce te faci insa cand acesta iti violeaza orizontul de asteptari si reduce totul la doat doua cuvinte: "Sunt homosexual" Socant dar am trecut prin asa ceva. M Marculescu

Trimiteți un comentariu

Dacă ţi-a plăcut articolul poate vrei să laşi un comentariu?